• 2012 körde vi in över 10 miljoner kronor

 • Fredrik intervjuas ständigt i media

 • Viola Silas vinnare av H.K.H Prins Daniels Lopp 2011

 • Träning i sanden på anläggningen

 • En glad vinnare

 • Vinnare av StoChampionatet 2010

 • Viola Silas har sprungit in knappt 7 miljoner kronor

 • Hästarna i hagen på anläggningen

 • Wilma Nalan på språng

 • Morgonkörning på anläggningen

Här ser ni mina nya favoriter. Milton o Blenda har flyttat in. Är kääääääääär!😍😍😍 På riktigt😍. Två ursöta små åsnor som är så kelna så de får aldrig nog när man gosar med dom. Jag är förtjust i djur. Ska visa er alla mina älsklingar nån dag. Tycker att man ska ha djur när man bor på en gård. Eller hur? Min käre tålmodiga man är tveksam🙄🤔 Han anser att hästar är det bästa djuret som finns och jovisst hästar är fantastiska djur o individer men jag gillar även andra slags djur. Tränaren undrar vad jag ska ha åsnorna till😯🤪 Hmm. Snälla fråga mig ej det när Tränaren hör på. För han älskar när folk frågar mig just det😁🤭 Jag svarar lite förnärmat att man gosar med dom. Barnen rider på dom. Man blir glad av dom. Väldigt glad faktiskt. De låter. En del. Högt. När man kommer hem och åsnorna lyckligt kommer travande mot en och skriar/brölar/iar så det hörs till Kristianopel och tillbaks så kan man inte annat än bli lycklig, glad ja nästan lite fnittrig. Alla borde ha en åsna eller två om ni frågar mig. Kram på er och ha en mysig söndag!😗

3 Responses to Att ha glädjespridare på gården

 1. Egon skriver:

  Alla som har möjlighet borde skaffa ett par åsnor.

 2. Madde skriver:

  Guuuud så söta!!!

 3. Kenneth Nordin skriver:

  Dom ska vi klappa på lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *